STUDIO CARIS INTERIEUR & ARCHITECTUUR

Hét interieurdesignbureau voor de bijzondere ruimte waar je graag bent!

Studio Caris is een veelzijdig (interieur)architectenbureau. Wij ontwerpen bijzondere plekken waar klanten, medewerkers, gasten en bewoners graag verblijven. Die plekken creëren we samen met onze uiteenlopende opdrachtgevers: van particulieren en mkb’ers tot franchiseorganisaties en multinationals.

Bekijk de website voor meer informatie of neem meteen vrijblijvend contact met ons op.

Meer over ons

WERKSTIJL STUDIO CARIS

Van inspiratiesessies en voorlopige schetsen tot gedetailleerde tekeningen waar de aannemer mee aan de slag kan. Studio Caris kan alle stappen begeleiden in het proces naar de ultieme klantreis in winkel, restaurant of museum, een inspirerend kantoor of uw droomhuis.

Met 3D-design en virtual reality bieden wij opdrachtgevers de unieke mogelijkheid om al vroegtijdig de impact van verschillende ontwerpkeuzes te ervaren. Studio Caris combineert goed luisteren en nauwe samenwerking met de opdrachtgever met ruime ervaring in zowel commercieel als particulier vastgoedontwerp. Zo komen we samen altijd tot een sterk ontwerp.

Bekijk onze diensten

 

PROJECTEN

Studio Caris werkt voor verschillende opdrachtgevers, onder wie Spare Rib Express, Welkoop, Shell Convenience Retail, Albert Heijn, HEMA, Heineken Experience, diverse mkb-ers en particulieren. Onze projecten variëren van huis tot hoofdkantoor en van supermarkt tot sportschool.

Bekijk onze projecten

 

WAT KAN STUDIO CARIS VOOR U BETEKENEN?

Naast mooie opgaven in retail, horeca, leisure, kantoor en woning, kunnen wij u ook helpen met een krachtig ontwerp voor bijvoorbeeld uw hotel. Of zoekt u een partner die meedenkt over de herontwikkeling van een winkelcentrum? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan open voor alle mooie opgaven, waar we van een ruimte een bijzondere plek van kunnen maken.

‘From space to place.’

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

Studio Caris - Amsterdam | Interieurdesign

STUDIO CARIS

Oudeschans 21
1011 KS  Amsterdam

Telefoon Studio Caris +31 6 40 72 03 29

e-mail; Studion Caris info@studiocaris.nl